Mijn Kelio Inloggen Portaal

Mijn Kelio is een online Employee Self Services portal die is ontworpen voor de medewerker van Bodet Company. Het is de eerste informatiebron voor Bodet-medewerkers die toegang geeft tot hun persoonlijke gegevens en dagelijkse taken. Met MijnKelio kunnen medewerkers hun contactgegevens bijwerken, de salarisstatus controleren, vakantiegeschiedenis bekijken en verlof aanvragen.

Het biedt ook waarschuwingen over bedrijfsnieuws, zoals nieuwe diensten of kortingen die alleen tijdens werkuren beschikbaar zijn, en vooral promoties. MijnKelio is toegankelijk vanaf elk apparaat met internetverbinding, met zijn responsive design.

Over de Bodet Netherlands

Mijn Kelio Inloggen

Bodet is een Nederlands bedrijf dat eigen software en apparatuur ontwikkelt voor planning, tijdregistratie en toegangscontrole. Het bedrijf werd meer dan 150 jaar geleden opgericht en heeft nu meer dan 780 medewerkers. Bodet ontwerpt en produceert zijn eigen oplossingen op het gebied van software en apparatuur. Er zijn duizenden bedrijven die de software en apparatuur van Bodet gebruiken in meer dan 70 landen.

Mijn Kelio Inloggen

Mijn Kelio (Employee Self Services) wordt gebruikt voor alle medewerkers om in te loggen. Met Mijn Kelio kunt u informatie bekijken die relevant is voor het werken met het bedrijf, zoals vakantieroosters, tijdregistratie en nog veel meer! Het biedt planning en tijdregistratie, onkostenbeheer en beheer van salarisvoordelen..

Mijn Kelio is de eerste bron van informatie voor Bodet-medewerkers om hun persoonlijke gegevens te bekijken, bedrijfsnotificaties ontvangen en het salaris controleren. Het biedt ook waarschuwingen over bedrijfsnieuws, zoals nieuwe diensten of kortingen die alleen tijdens werkuren beschikbaar zijn, en vooral promoties.

Voordelen Van Mijn Kelio Inloggen

Mijn Kelio Inloggen Portaal

Er zijn verschillende voordelen van het hebben van een Mijn Kelio Inloggen Bezorger account. Deze zijn als volgt:

 • Afwezigheidsaanvragen indienen en bijhouden.
 • Je salaris noteren.
 • Uren bijwerken.
 • Het beantwoorden van vragen in de vakantieweken en het weekend.
 • Leerwerkers kunnen hun leerwerkplek opzoeken, zowel plaats als beschikbaarheid.
 • Vacatures bijwerken en bekijken.
 • Medewerkers kunnen eenvoudig afspraken maken met collega’s, zelfs buiten werktijden!

Meer vergelijkbare handleidingen:

Mijn Kelio Inloggen Vereisten

 • Mijn Kelio Inloggen webadres
 • Kelio bodet login geldig Gebruikersnaam/E-mailadres en Wachtwoord.
 • Internet browser
 • Laptop, pc, smartphone of tablet met betrouwbare internettoegang.

Hoe Inloggen op Mijn Kelio Inloggen Portal?

Hieronder volgt het stapsgewijze proces om in te loggen op he Kelio Inloggen tijdregistratie portal:

Hoe Mijn Kelio Inloggen Wachtwoord Resetten?

Als u uw Mijn Kelio Inloggen portaal wachtwoord bent vergeten, volg dan de onderstaande stappen om het opnieuw in te stellen:

 • Bezoek de officiële website van Mijn Kelio Inloggen Bij www.bodet.nl/tijdregistratie/employee-self-services.html.
 • Klik op het “Wachtwoord vergeten?” koppeling.
 • Het brengt u naar de Mijn Kelio Inloggen wachtwoord vergeten webpagina.
 • Voer de E-mailadres in dat bij uw Mijn Kelio Inloggen account hoort
 • Klik op “Stuur”.
 • De wachtwoord herstelfunctionaliteit zal verzenden naar het Gebruikersnaam die u hebt ingevuld.
 • Na ontvangst van de herstel instructies zult u opnieuw in Mijn Kelio Inloggen kunnen gaan!

Kelio Klantenservice

Referentielinks

Kelio Sociale handvatten

Conclusie:

Dit ging allemaal over de Mijn Kelio Inloggen op www.bodet.nl. We hopen dat u tevreden bent over het Mijn Kelio Inloggen gegeven artikel! U kunt ook andere Kelio Portals zoals After Sales Portal vinden. We hopen je een volgende keer weer te zien!

Leave a Comment